Optiuni de modele pentru blaturile de marmura galbena

Dacă îți dorești ca bucătăria sau baia ta să emane bucurie și optimism, amenajează blaturile cu marmură galbenă.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.

Blaturile de marmură galbenă vor fi în centrul atenției datorită aspectului lor estetic unic și atractiv. Tonurile bogate de galben vor da impresia de luminozitate în bucătăria sau baia ta, astfel că aceste blaturi sunt potrivite mai ales pentru încăperile de dimensiuni mai reduse, deoarece vor contribui la crearea senzației de spațialitate.

Urmează să analizăm câteva modele de marmură galbenă, pentru a-l putea alege cu ușurință pe cel potrivit pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta.

Petra Yellow

Acest tip de marmură galbenă se extrage din India. Culoarea fundalului său este bej, cu accente puternice de galben și alb. Cu Petra Yellow, blaturile din bucătăria sau baia ta vor avea un aspect extrem de plăcut care îți va transmite o stare de bine în fiecare zi.

Timber Yellow

Marmură galbenă care se extrage din India. Este formată dintr-un fundal crem gălbui pe care se ramifică texturi venate galbene, dispuse orizontal și destul de regulat. Blaturile tale amenajate cu Timber Yellow vor emana eleganță în bucătăria sau baia ta.

Royal Yellow

Royal Yellow este o marmură galbenă care se extrage din China. Suprafața sa are o nuanță intensă de auriu și texturi venate într-o nuanță de bej, care formează un model inedit. Alege acest tip de marmură galbenă, dacă îți dorești ca blaturile din bucătăria sau baia ta să emane lux și opulență.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură galbenă, pentru a-ți amenaja blaturile pe care ți le dorești în bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.