Blat de marmura verde cu finisaj lustruit pentru baie

Atunci când trebuie să alegi materialul potrivit pentru amenajarea blatului din baia ta, este important să ai în vedere două cerințe foarte importante: calitatea și aspectul unic. Marmura verde cu finisaj lustruit îndeplinește cu succes aceste cerințe.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Blatul de marmură verde va evoca sentimente de grandoare și rafinament în baia ta, deoarece această piatră naturală are un model uimitor. Combină fundalurile sau nervurile în nuanțe deschise sau închise de verde, cu alte culori, inclusiv negru, roșu și gri, în așa fel încât aspectul vizual obținut reflectă frumusețea și calmul naturi. Acest lucru îl face un material exclusiv, care oferă acea senzație de lux de a locui într-un palat, mai degrabă decât într-o casă.

Finisajul lustruit oferă marmurei verzi numeroase avantaje practice și estetice. Acest finisaj va crește atractivitatea blatul tău din baie amenajat cu marmură verde, datorită transformării suprafeței într-una fină, lucioasă, cu efect de oglindă. Acest blat va arăta impresionant în baia ta și va atrage cu siguranță toate privirile.

Marmura verde lustruită are o densitate mai mare, ceea ce înseamnă că durata sa de viață va fi mai crescută. Alegerea finisajului lustruit pentru blatul tău de marmură verde, reprezintă cea mai bună soluție împotriva zgârieturilor. Acest finisaj îți va permite să te bucuri de blatul din baia ta, pentru foarte mulți ani de la instalare.

Pentru a ajuta blatul de marmură verde cu finisaj lustruit, să reziste fără probleme în urma uzului zilnic din baie, vei aplica un tratament de sigilare în mod regulat.

Blatul va fi foarte ușor de curățat, finisajul lustruit contribuind la acest lucru. Va trebui doar să folosești soluții de curățare neutre, împreună cu cârpe moi de bumbac, iar blatul de marmură verde cu finisaj lustruit din baia ta va arăta mereu ca nou. Poți folosi detergent lichid de vase amestecat cu apă caldă, sau soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Alege modelul potrivit de marmură verde cu finisaj lustruit pe www.stona.ro sau ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.