Optiuni de modele pentru blaturile de marmura gri

Când vine vorba de amenajarea blaturilor din bucătărie sau baie, puține materiale emană eleganță discretă și stil ca marmura gri. Indiferent dacă îți dorești un aspect clasic sau contemporan în bucătăria sau baia ta, versatilitatea și variația modelelor de marmură gri disponibile, asigură găsirea modelelor potrivite.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.

 

Pentru a facilita găsirea modelelor de marmură gri potrivite pentru amenajarea blaturilor tale din bucătărie sau baie, vom analiza câteva dintre cele mai populare modele de marmură gri.

Timber White

Marmura gri Timber White este extrasă din China și are un aspect foarte organic. Acest tip de marmură gri are o variație de culori minimă, și, prin urmare, integrarea blaturilor în bucătăria sau baia ta este relativ ușoară. Nuanța sa caldă de gri și textura sa ce amintește de cea a lemnului, fac din această marmură gri alegere ideală pentru spațiile moderne atunci când îți dorești blaturi cu o senzație foarte caldă care să emane eleganță și confort.

Crystal White

Crystal White este un tip de marmură gri extras din China care creează o frumusețe atrăgătoare în orice spațiu. Caracterizat printr-o combinație subtilă de tonuri bej, gri și alb, Crystal White armonizează fără efort un spectru complet de tonuri deschise. Acest model de marmură gri este ideal pentru amenajarea blaturilor, atunci când îți dorești să adaugi o textură și o eleganță subtilă bucătăriei sau băii tale.

Grigio

Grigio este un model de marmură gri extras din Iran. Suprafața acestei marmure gri este compusă dintr-un fundal gri mediu pe care sunt dispuse texturi venate albe și texturi granulate gri închis. Blaturile amenajate cu marmura gri Grigio vor oferi bucătăriei sau băii un aspect sofisticat, creând o fuziune între clasic și modern.

Notte Stellata

Acest tip de marmură gri este extras din Brazilia și are un aspect estetic neconvențional. Este compus din două nuanțe închise de gri, ce reprezintă fundalul și texturile venate distincte. Blaturile de marmură gri Notte Stellata vor fi cu siguranță accente puternice în bucătăria sau baia ta și vor atrage toate privirile cu frumusețea lor unică.

Intră pe www.stona.ro și alege dintr-o gamă variată de modele de marmură gri, pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.