Tendinte actuale a blaturilor de marmura din bucatarie

Blaturile de marmura continuă să fie alegerea supremă pentru designul bucătăriei, astfel că tendințele actuale sunt diverse și interesante.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

 

Frumusețea marmurei este greu de egalat de celelalte materiale, de aceea atât de mulți proprietari de locuințe își doresc blaturi de marmură în bucătăria lor. Înainte de a face această amenajare, inspiră-te din aceste tendinte actuale a blaturilor de marmură din bucătărie. 

 

Marmură cu contrast ridicat 

 

În timp ce o placă de marmură simplă, cu textură aproape insesizabilă arată curată și elegantă, alegerea opțiunilor de design pentru blatul de bucătărie cu model îndrăzneț de nervuri creează un aspect dramatic în bucătărie. 

 

Grosimea blatului 

 

În mod tradițional, blaturile au o grosime de 2 cm până la 1,5 cm. Acum vedem variații în grosime (atât mai groase, cât și mai subțiri) pentru a crea un punct focal subtil, dar intrigant. Poți încerca o mulțime de modele diferite în bucătăria ta, dar odată ce schimbi grosimea marmurei blatului, nimic nu oferă aceeași senzație. 

 

Modele unice și complexe 

 

Marmura cu modele unice și compleze, cum este cea exotică de exemplu, creează blaturi cu aspetc estetic impresionant în bucătăria ta. Această tendință actuală este tot ce ai nevoie pentru a obține un spațiu contemporan distinctiv. 

 

Blat compact, fără depășire 

 

În timp ce un blat depășește de obicei marginea ușilor și a sertarelor mobilierului de bucătărie, o nouă tendință este ca blatul de marmură să se oprească exact la margine pentru a crea un spațiu compact și elegant. 

 

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 200 de modele de marmură pe cele potrivite pentru a pune în practică aceste tendinte actuale a blaturilor de marmură din bucătărie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.