Idei de amenajare cu blaturi de marmura alba

Marmura este una dintre cele mai frumoase pietre naturale, iar blaturile de marmură albă oferă bucătăriei sau băii o eleganță greu de egalat de celelalte pietre naturale. Pentru a obține un spațiu armonios este important să ai în vedere câteva idei de amenajare cu blaturi de marmură albă.

 

Albul este una dintre cele mai clasice culori. Dacă alegi blaturi de marmură albă, există o garanție completă că vei primi complimente de la toți vecinii și vizitatorii. Arhitectura romană antică este un exemplu excelent de eleganță supremă a interioarelor albe. Nu în ultimul rând, marmura albă este durabilă. Există cele mai puține șanse ca marmura să se deterioreze vreodată. Mai mult, instalarea blaturilor de marmură albă este foarte ușoară.

Urmează să analizăm cele mai interesante idei de amenajare cu blaturi de marmură albă, pentru a te inspira atunci când le vei alege pe cele potrivite pentru bucătăria sau baia locuinței tale.

Blaturi de marmură albă pentru un aspect tradițional

Poți obține o bucătărie sau baie cu aspect tradițional, cu blaturi de marmură albă și pardoseală din lemn de esență tare, lucioasă și întunecată. Din această alăturare rezultă un impact vizual interesant și echilibrat. Alege dulapuri albe, masă din lemn și scaune bej pentru a completa amenajarea. 

Blaturi de marmură albă pentru un aspect clasic 

Pentru un aspect clasic, dar mereu în trend, optează pentru blaturi de marmură albă și pardoseală alb-negru. Atunci când alegi mobila, poți rămâne la o paletă de culori restrânsă formată doar din alb și negru, sau poți merge mai departe cu o paletă de culori mai puternice. De exemplu, dulapurile roșii oferă un impact vizual puternic, însă întreaga amenajare va fi interesantă datorită contrastelor.

Blaturi de marmură albă pentru un aspect discret 

Culorile alternate, cum ar fi panoul de perete bej sau verde mediu, blaturile de marmură albă ,pardoseala maro deschis, dulapurile din lemn închis la culoare, vor împiedica orice culoare să domine camera. Acest aspect discret îți va transforma bucătăria sau baia într-un spațiu calm și sofisticat. 

Blaturi de marmură albă pentru un aspect dramatic

Dacă îți dorești ca bucătăria sau baia ta să aibă un aspect dramatic, alătură blaturi de marmură albă cu dulapuri negre. Intensitatea cromatică obținută, oferă un contrast vizual puternic și personalitate spațiului. Poți face amenajarea mai complexă fără să apelezi la alte culori. Există multe nuanțe de alb și negru pe care le poți alege pentru amenajarea întregului spațiu. Pe lângă blaturile albe și dulapurile negre, optează pentru pardoseală, pereți, draperii în nuanțe similare, dar cu texturi și finisaje diferite.  

După ce ai luat decizia de a alege una dintre aceste idei de amenajare cu blaturi de marmură albă, intră pe www.stona.ro și alege modelele potrivite de marmură albă, din peste 50 disponibile. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.