Blat de marmura rosie pentru baie

Dacă îți dorești un aspect modern și sofisticat pentru blatul din baia ta, cea mai bună alegere este să-l amenajezi cu marmură roșie.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minereuri carbonatate recristalizate, cel mai frecvent calcit sau dolomit.

 

Blatul de marmură roșie va adăuga frumusețe și eleganță în baia ta, datorită acestei culori intense ce formează modele uimitoare împreună cu venaturile deosebite ale marmurei. Impactul vizual puternic al acestui blat va transforma baia ta într-un spațiu cu personalitate, devenind cu siguranță elementul central.

 

Transluciditatea este o caracteristică specială a marmurei, astfel că lumina care va pătrunde în suprafața blatului, va evidenția aspectul său unic.

 

Acest material nu va oferi doar avantaje estetice blatului tău din baie, ci și practice, fiind durabil și rezistent. Blatul de marmură roșie din baie va fi protejat de înfiltrarea apei și umezelii în suprafață, dar și de zgârieturi sau pete.

 

Un tratament de sigilare aplicat o dată pe an, va asigura durabilitatea blatului de-a lungul timpului.

 

Pentru curățarea blatului de marmură roșie din baia ta, vei avea nevoie de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o lavetă moale.

 

Modelul potrivit de marmură roșie te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.