Blat de marmura rosie cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Dacă vrei ca blatul din bucătăria ta să fie punctul focal și să creeze o ambianță exclusivă, alege să-l amenajezi cu marmură roșie cu finisaj lustruit.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentar carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

 

Intensitatea vizuală a blatului de marmură roșie cu finisaj lustruit pentru bucătăria ta va atrage toate privirile și va emana forță și vitalitate în întreg spațiul. Atunci când îți vei petrece timpul în bucătărie, te vei simți plin de energie datorită acestui blat. Modelele uimitoare ale marmurei roșii vor oferi eleganță bucătăriei tale, fiind formate din nuanțe profunde de roșu și din texturi venate albe. Frumusețea acestei pietre este pusă în valoare de finisajul lustruit, deoarece detaliile, culorile, nuanțele și structura texturilor venate devin mai proeminente în urma acestui finisaj. Blatul de marmură roșie cu finisaj lustruit pentru bucătăria ta, va reflecta lumina și va avea o strălucire deosebită.

 

Pe lângă avantajele estetice, acest material reprezintă o alegere bună pentru amenajarea blatului din bucătăria ta, și din punct de vedere practic. Finisajul lustruit adaugă marmurei roșii un strat suplimentar de siguranță împotriva petelor. Procesul prin care piatra este lustruită ajută la închiderea porilor naturali și la crearea unei bariere protectoare, astfel că blatul din bucătăria ta va fi protejat de temperaturile ridicate și de umezeală.

 

Poți asigura rezistența în timp a blatului de marmură roșie cu finisaj lustruit pentru bucătăria ta, prin intermediul aplicării unui tratament de sigilare în mod regulat. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

 

Pentru curățarea acestui blat nu va fi deloc nevoie de un proces complicat. Cu detergentul potrivit, blatul de marmura roșie cu finisaj lustruit din bucătăria ta va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalat. Poți folosi o soluție compusă din săpun lichid de vase amestecat cu apă caldă, sau poți cumpăra una special concepută pentru suprafața marmurei.

 

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură roșie pentru amenajarea blatului din bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.