Blaturi de marmura tip insula in cascada pentru bucatarie

Amenajarea unui blat de marmură de tip insulă în cascadă va oferi bucătăriei tale atât aspect impresionant cât și utilitate.

 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

 

Aceste blaturi vor fi o parte importantă a bucătăriei, deoarece vor funcționa ca loc suplimentar pentru pregătirea mesei, gătit, adunări pentru mese ocazionale sau pauze de cafea și chiar spațiu suplimentar de depozitare. De obicei, blaturile tip insulă în cascadă sunt așezate pe dulapuri, pentru a crea o zonă cât mai practică pentru bucătărie. 

 

Pe lângă toate utilizările sale practice, insula poate servi și ca punct focal decorativ. Modelele extrem de variate, culorile și texturile unice, fac din marmură materialul ideal pentru a îmbunătăți aspectul estetic al unei încăperi. De asemenea, complexitatea tipurilor de finisaje, oferă o diversitate și mai mare asupra modului în care vor arăta blaturile de tip insulă în cascadă. 

 

Cu îngrijirea adecvată, te poți bucura de aceste blaturi timp de foarte mulți ani. Marmura este un material incredibil de durabil, de aceea nu va trebui să-ți faci griji că suprafața blaturilor se va zgâria, păta sau sparge.

 

Pentru ca blaturile de marmură tip insulă în cascada pentru bucatarie să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. La fiecare 12 luni se va reaplica tratamentul. 

 

Atunci când vine vorba de curățarea blaturilor tip insulă, o soluție potrivită pentru suprafața lor, le va face mereu să arate ca în ziua în care au fost instalate. Optează pentru o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau pentru una special concepută pentru marmură. 

 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 200 de modele de marmură pentru a-ți amenaja blaturile tip insulă în cascadă pe care ți le dorești în bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.