Culori si modele diverse pentru blaturile de marmura

Blaturile de marmură în diferite culori și modele aduc o frumusețe naturală bucătăriei sau băii locuinței tale, greu de egalat de celelalte materiale.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare. 

Bucătăria sau baia ta va avea o atmosferă plăcută și primitoare, datorită blaturilor de marmură. Diversitatea culorilor și modelelor acestui material este impresionantă, oferind siguranța că vei obține exact blaturile pe care ți le dorești. În continuare îți prezentăm culori și modele diverse pentru blaturile de marmură din bucătărie sau baie. 

Blaturi de marmură roșie Rosso Alicante 

Marmura Rosso Alicante are o culoare caldă și intensă la bază. roșu cărămiziu și venatură de culoare albă. Bucătăria sau baia ta va arăta îndrăzneț cu aceste blaturi, devenind imediat punctele focale ale spațiului.  

Blaturi de marmură neagră Nero Marquina 

Atunci când îți dorești un aspect sofisticat și uimitor în bucătăria sau baia ta, blaturile de marmură neagră Nero Marquina sunt ideale. Acest model de marmură este definit de un fundal nergu intens cu venatură delicată albă, care produce un decor monocromatic. Contrastul puternic dintre negru și alb emană o eleganță deosebită în întreg spațiul. 

Blaturi de marmură albă Carrara 

Carrara este unul dintre cele mai populare modele de marmură, datorită aspectului său clasic și atemporal. Fundalul acestui tip de marmură poate fi alb sau gri deschis cu venaturi delicate gri închis spre albastru. Blaturile de marmură albă Carrara vor oferi bucătăriei sau băii tale un aspect delicat și elegant. 

Blaturi de marmură maro Emperador Light 

Marmura maro Emparador Light are un aspect rafinat, care creează blaturi elegante și moderne. Este formată dintr-un amestec delicat de crem, bej și maro deschis sau mediu, Fiind formată din culori calde asemănătoare, fundalul și venaturile se completează perfect. Alege blaturi de marmură maro Emperador Light dacă îți dorești o bucătărie sau baie cu impact vizual mai subțil la prima vedere, dar care să impresioneze prin eleganță atunci când este privită mai în detaliu. 

Accesează www.stona.ro și alege din peste 200 de modele de marmură disponibile în 9 culori, pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.