Idei de amenajare cu blaturi de marmura verde

Blaturile de marmură verde contribuie la crearea unui sentiment organic, atât în bucătăria, cât și în baia locuinței tale. Nuanțele de verde și texturile venate ale acestui tip de marmură, transmit privitorului viziuni despre ierburi, copaci, arbuști și flori, astfel încât se creează o legătură cu natura în spațiile interioare.

 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

 

Marmura verde este disponibilă într-o varietate de nuanțe de verde pentru a completa orice schemă de decor. Poți găsi, de asemenea, marmură albă sau crem striată cu verde sau venată cu mai multe nuanțe de verde, de la deschis la închis, spre negru. Poți amenaja bucătăria sau baia ta în multe moduri noi și diferite, pentru a obține un spațiu unic. Urmează să descoperi în continuare câteva idei de amenajare cu blaturi de marmura verde. 

 

Accente de verde deschis într-un blat de marmură crem 

 

Folosirea marmurei verzi în proiectul tău nu trebuie să însemne folosirea unei nuanțe de verde smarald sau mai închisă. Verdele poate funcționa foarte bine și ca accent, precum un blat de marmura albă crem striată cu verde. Acest lucru va deschide, de asemenea, opțiunile pentru folosirea dulapurilor de lemn, deoarece blaturile de culoare mai deschisă se potrivesc cu aproape orice material de dulap. 

 

Marmură verde cu nuanțe medii 

 

Optează pentru blaturi de marmură verde cu nuanțe medii și amenajează-le în formă de L de-a lungul peretelui bucătăriei sau băii. Împreună cu dulapuri de stejar în nuanțe aurii, încăperea va părea spațioasă și luminoasă., în ciuda blaturilor mai întunecate.  

 

Dulapuri albe cu blaturi și chiuvetă din marmură verde închis 

 

Alăturarea dulapurilor albe cu blaturi de marmură verde închis creează o stare de spirit sofisticată în bucătărie sau baie. Dacă vopsești ramele ferestrelor pentru a se potrivi cu marmura vei obține un spațiu interior armonios. Feroneria din alamă lustruită completează tonurile marmurei și oferă o culoare de accent. 

 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu o gamă variată de modele de marmură verde pentru a-ți amenaja blaturile pe care ți le dorești în bucătăria sau baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.