5 optiuni de culoare pentru blaturile de marmura

Blaturile de mamură reprezintă cea mai bună modalitate de a aduce frumusețe naturală în bucătăria sau baia locuinței tale. 

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare. 

Alegerea culorii potrivite pentru blaturile tale de marmură poate părea dificilă, deoarece sunt disponibile foarte multe opțiuni. De aceea, în continuare îți vom prezenta 5 opțiuni de culoare pentru blaturile de marmură. 

Blaturi de marmură albă  

Aceste blaturi sunt una din cele mai populare opțiuni atunci când vine vorba de amenajarea bucătăriei sau băii. Pe fundalul alb, se ramifică vene bogate în nuanțe de gri sau negru, iar contrastul obținut oferă un impact vizual deosebit. Blaturile de marmură albă din bucătăria sau baia ta vor avea un aspect clasic și distinctiv, emanând o eleganță impresionantă în tot spațiul. 

Blaturi de marmură neagră 

Dacă îți dorești ca blaturile tale din bucătărie sau baie să aibă un impact vizual puternic, optează pentru blaturile de marmură neagră. Fundalul acestor blaturi este gri închis sau negru, iar pe toată suprafața sa se ramifică venaturi în nuanțe de alb sau gri deschis. Intensitatea vizuală a blaturilor de marmură neagră, le va transforma instant în piesele centrale ale bucătăriei sau băii tale și vor da un aspect sofisticat încăperii. 

Blaturi de marmură bej 

Blaturile de marmură bej vor oferi bucătăriei sau băii tale, o eleganță discretă și o versatilitate extrem de ridicată. Impactul lor vizual calm și plăcut, va transforma bucătăria sau baia ta într-o încăpere caldă și relaxantă. Neutralitatea acestor blaturi îți va permite să amenajezi întreaga încăpere cu foarte mare ușurință, deoarece se vor potrivi bine cu orice paletă de culori. 

Blaturi de marmură verde 

Poți aduce o parte din natură în bucătăria sau baia ta, prin intermediul blaturilor de marmură verde. Estetica lor impresionantă are trăsături unice cu tonuri de verde și vene maro intense care imită ramurile copacilor. Blaturile de marmură verde vor arăta splendid în bucătăria sau baia ta, atrăgând admirația oricărui privitor.  

Blaturi de marmură exotică 

Blaturile din bucătăria sau baia ta pot fi cu adevărat speciale, dacă le alegi pe cele de marmură exotică. Bogăția vizuală a acestor blaturi le va transforma în decorațiuni unice pentru bucătăria sau baia ta. Modelele blaturilor de granit exotic sunt foarte frumoase și complexe, fiecare bucată din acest material fiind compusă din mai multe culori și tipuri de texturi. Blaturile de marmură exotică vor asigura crearea unei bucătării sau băi care nu va avea cum să treacă neobservată. 

Pe www.stona.ro poți alege din peste 200 de modele de marmură, pentru a-ți amenaja blaturile pe care ți le dorești în bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.