Bai cu blaturi de marmura in anul 2023 

Designul băii în 2023 va continua să se bazeze pe teme care au apărut în anul 2020, inclusiv linii curate, materiale ușor de întreținut și doze mari de culori naturale. Dacă plănuiești o amenajare, alege tendințele tale preferate pentru băi cu blaturi de marmură în anul 2023.

 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Această piatră naturală este ideală pentru amenajarea blaturilor din băi, deoarece aduce deopotrivă cele două cerințe principale: frumusețea și durabilitatea. Anul acesta băile se transformă în spații axate pe sănătate, bunăstare și relaxare. Poți avea blaturi de marmură în baia ta care să contribuie la crearea unui astfel de spațiu. Inspirăte din următoarele tendințe pentru băi cu blaturi de marmură în anul 2023. 

Blaturi de marmură verde cu mobilier din lemn 

Finisajele vopsite, în special în alb, au reprezentat de ani de zile alegerea dominantă pentru mobilierul din baie de toate formele și dimensiunile. Dar în 2023, vom vedea mult mai mult lemn natural pe acest mobilier. Lemnul va depăși albul, cândva dominant în acest spațiu. Alege blaturi de marmură verde pentru a obține un aspect natural coordonat și care să emane cât mai multă relaxare. 

Blaturi de marmură care ies în evidență 

Deși băile de tip spa ar putea fi cea mai mare tendință din acest an, estetica nu trebuie să fie complet supusă. Acum sunt la mare căutare modelele distractive și îndrăznețe pentru a adăuga textură și culoare spațiului. Optează pentru marmură exotică, verde închis, roșie, neagră sau maro și vei avea astfel de blaturi în baia ta. 

Blaturi de marmură în stil contemporan 

Dacă ești în căutarea unui stil de baie mai simplu, cel contemporan este cea mai bună alegere. Minimalismul și culorile strălucitoare sunt o temă comună, cu o mulțime de corpuri de iluminat de culoare deschisă (alb sau gri deschis) asociate cu blaturi de marmură galbenă, verde sau exotică. 

Blaturi de marmură în stil rustic 

Stilul rustic aduce texturi naturale în băi prin utilizarea finisajelor din lemn, de la dulapuri la pardoseli și a blaturilor de marmură în tonuri mai închise, cum ar fi maro sau negru. Aceste blaturi sunt în favoarea accentelor în nuanțe mai deschise, cum ar fi bejul sau albul, creând interes și contrast în baie. 

După ce ai decis care este tendința ta preferată pentru băi cu blaturi de marmură în anul 2023, accesează www.stona.ro și alege din peste 200 de modele. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.